Frihet og komfort på taket

Nå med brannhemmende duk og 7cm komfortmadrass uten tillegg i prisen!

TILBUDET GJELDER KUN NOEN FÅ ANTALL TELT PÅ LAGER, SÅ VÆR RASK!

Driver du med jakt, fiske, friluftsliv, ekstremsport, eller bare vil ha med kjæresten på tur, da har du kommet til rett sted…
Takteltet monterer du på biltaket på noen få minutter og du er klar til å dra på tur!

Vi har taktelt i alle prisklasser og størrelser, enten du reiser alene, som par, eller med hele familien!

ART Expedition – topp kvalitet til fornuftig pris!

NB!  Vi sender taktelt stort sett over hele landet!

ART Expedition  det beste taktelt?

Vi satser på topp kvalitet til fornuftig pris, gjennom direkte produksjon av eget varemerke.

Våre telt har kraftigere duk enn de fleste andre telt på markedet og vi har lystett duk, noe som gjør det langt mer behagelig å sove på lyse sommerkvelder og når solen står tidlig opp om morgenen. Duken på våre taktelt er dessuten brannhemmende.

Det er verdt å merke seg er at vi har bøyler som holder regntrekket noen centimeter over taket på teltet. Dette sikrer luftgjennomstrømning og har en isolerende effekt om sommeren eller mot kaldere høstdager. Ved en slik lufting unngår man kondens i taket inne i teltet. Vi har valgt  å ikke levere våre taktelt med takvindu pga. at et slikt tynt plastmateriale vil være det svakeste ledd og det som trolig først vil kunne gå i stykker. Tekstil puster, noe som igjen fører til mindre kondens enn plast!

Etter en sommer hvor mange har fått øynene opp for reising i eget land og det å leve litt i ett med naturen og oppleve den på nært hold, har flere og flere fått øynene opp for taktelt og hvor genialt dette er.

Vi startet i det små med taktelt i 2016 og har i dag opparbeidet oss til å bli en betydelig importør av taktelt, campingvogner og annet fritidsutstyr og selger i Norge, Sverige, Danmark og Island.

ART Expedition
Taktelt for montering på taket av stort sett alle type biler, enten det er sedan, stasjonvogn, van, SUV, offroad eller pick-up, like så perfekt å montere på din henger eller på taket av din camingvogn eller mini-caravan.

TOURING 120, 140XL, 165XL og 190XL
-er alle foldetelt som tar ca 3-5 minutter å rigge opp og ca 5-8 minutter å pakke sammen. Bortsett fra 120 er alle teltene helt like, med unntak av bredden.

Fordelen med TOURING XL teltene er at de har et «overbygg» over inngangen, noe som gjør at man får mye bedre plass i annekset (kjøpes separat) Et anneks gir ekstra oppholdsrom under den delen av teltet som folder ut fra kjøretøyet. Her kan du oppholde deg eller bruke som rom for å skifte tøy, tørke våte klær, ha en porta-potti WC eller ta deg en dusj. Med XL-modellene går man direkte fra annekset og opp i teltet! Våre anneks kommer med en «extension» slik at annekset fungere både til høye SUV, varebiler eller en lavere suv. Til lave personbiler anbefaler vi ikke å bruke anneks. Våre anneks har avtagbart gulv, slik at du kan montere på PVC gulv dersom du parkerer på sand eller vått gress og ikke vil dra dette med opp i takteltet! Vi anbefaler alle som har et kjøretøy hvor takteltet er montert 160- 220cm fra bakken å bestille med anneks, det vil du ikke angre på!

OVERLAND 140
-takteltet for deg som reiser alene, to voksne eller med et mindre barn eller en hund på tur.

Det geniale med dette teltet er at det tar bare noen sekunder å åpne og vips er du klar til å sove!
Likeledes er det raskt å slå sammen. Topp og bunn er i glassfiber, så det er mindre areal duk som blir vått når man skal pakke det sammen. Verdt å merke seg er at vi ikke selger taktelt i ABS-plast, da disse ikke tåler like mye, samt glassfiber er veldig enkelt å reparere, hvis uhellet skulle være ute og man kjører borti noe med takteltet. Rundt omkring i hele Norge finnes det steder hvor du kan få fikset skader på glassfiber!

Det har mindre luftmotstand og det kommer med taknett, kleskroker, to oppbevaringslommer, samt kraftig LED-lys i taket som standard!
Standard farge er hvit, noe som gir et kjøligere telt på varme sommerdager!
Ønsker du en mer røff look, kan vi også levere Overland 140 Raptor med en strukturert finish i mørk grå eller sort.

CRAWLER
-taktelt er produsert i aluminium, har dobbel duk for bedre isolasjon, isolasjon i tak med alcantara i madrass og tak!

LED-belysning utvending, samt lamper inne i teltet, oppebvaringslomme, samt to elektriske motorer som løfter taket på teltet opp og ned og som er kraftig nok til å montere på roof-rack, som kan løfte bagasjen du plasserer oppå taket!

Dette er teltet for deg som vil ha noe virkelig robust!

GENERELT
Alle våre taktelt er rett og slett perfekt for deg som driver med off-road, overlanding, reiser på ekspedisjoner, driver med skogsarbeide, besøker festivaler, driver med kajakk, sykling, rafting, jakt, fiske, eller for ikke å snakke om de som driver med ekstremsport. Ja, kort sagt for deg som liker å ferdes i naturen og liker å ha muligheten på å stoppe på det perfekte sted, for å slå leir og overnatte der du ønsker.

Hvem har vel ikke overnattet i telt og opplevd at regnet trenger inn i teltet, det blir gjørmete og sølete på utsiden og det blir sølete og vått inne i teltet. Dette kan gjøre teltturen til et rent mareritt. Med et tak-telt fra ART Expedition sover du trygt i høyden,godt beskyttet fra små kryp og rovdyr. De som har brukt tak-telt får ikke fullrost det pga. dette og det tar ca 2-3 minutter å slå det opp og noen minutter å pakke det sammen, det har sin faste plass på taket og opptar ikke bagasjeplass inne i bilen.

Alle våre telt kommer standard med myggnett og alle beslag og bolter er av syrefast stål. Vi har utviklet frem et suverent tak-telt med ekstra kraftig duk av typen rip-stop som tåler slitasje og en kraftig regnskur og i tillegg er lystett og brannhemmende! Noe vi er mer eller mindre alene om på markedet pr. i dag!

Gjør som mange andre fornøyde kunder, gjør et trygt valg, kjøp tak-telt fra ART Expedition du også!

TAKTELT FRA ART EXPEDITION HOLDER HØYESTE KVALITET:

Korrosjonsbestandige hengsler i 304 rustfritt stål, tykkelse 3 mm

Alle skjøter / sømmer i tapet utførelse.

Alle aluminiumsdeler er Space Aluminium, eloksert på overflaten som gjør det mer slitesterk mot korrosjon og gir et pent utseende.
Alle bolter er 304 rustfritt stål med nylock-mutter mutter eller låseskive som sikrer at den sitter godt og heller ikke vil ruste.

For å sikre at taket er helt tett, bruker vi et høykvalitets vanntett materiale som også er langt kraftigere enn hos de fleste konkurrenter på markedet i dag.  Sjekk selv…
Hovedmateriale er poly-bomull med rip-stop et ventilert materiale som sikrer ventilasjonsegenskaper og er rift-sikkert, brannhemmende og ikke minst mer eller mindre helt lystett. Alle skjøter med tapede sømmer.

Alle telt har den beste komfort-madrass med high density skum på hele 7 cm (veldig mange har 5 eller 6 normal skum)
Madrassen har et slitesterkt og lekkert trekk i microfiber, som er avtagbart.