ART Expedition  det beste taktelt?

ART Expedition er et registert varemerke som kun forhandles av OffroadShop.no og Minicaravan.no. Kvalitetsprodukter til offroad, overlanding, friluft og fritid. ART Expedition er vårt eget varemerke som ble til i 2017 av grunnleggeren av Minicaravan.no

Vi har egen designer med over 20 års erfaring som ivaretar norsk design og rett funksjonalitet for vårt nordiske klima. Med produksjon av eget varemerke, gjør det oss i stand til å levere kvalitetsprodukter til markedets aller beste priser, samtidig som vi kan utvikle produktet i takt med tiden og skreddersy det til våre kunder. Sammenlign vår kvalitet med konkurrentene og du vil oppleve forskjellen og raskt bli en fornøyd kunde med produkt fra ART Expedition du også!

Sommeren 2020 lanserer vi også en helt ny minicaravan fra ART Expedition i tre ulike varianter og igjen to ulike størrelser. Disse kan leveres som cargo-henger eller med kjøkken og sengeplass.
Prisen og kvalitet vil overraske og selvsagt i en skikkelig rå offroad-utgave med uavhengig fjæring m/ spiralfjærer og støtdempere som på en bil, for maksimal fremkommelighet og komfort i terreng og dårlig vei. Vognen får selvsagt full beskyttelse med bøyler som standard!

ART Expedition taktelt for montering på taket av stort sett alle type biler, enten det er sedan, stasjonvogn, van, SUV, offroad eller pick-up, like så perfekt å montere på din henger eller på taket av din caravan!

Taktelt er rett og slett genialt for deg som driver med off-road, overlanding, reiser på ekspedisjoner, driver med skogsarbeide, besøker festivaler, driver med kajakk, sykling, rafting, jakt, fiske, eller for ikke å snakke om de som driver med ekstremsport.
Ja, kort sagt for deg som liker å ferdes i naturen og liker å ha muligheten på å stoppe på det perfekte sted, for å slå leir og overnatte der du ønsker.

Hvem har vel ikke overnattet i telt og opplevd at regnet trenger inn i teltet, det blir gjørmete og sølete på utsiden og det blir sølete og vått inne i teltet. Dette kan gjøre teltturen til et rent mareritt. Med et tak-telt fra ART Expedition sover du trygt i høyden,godt beskyttet fra små kryp og rovdyr. De som har brukt tak-telt får ikke fullrost det pga. dette og det tar ca 2-3 minutter å slå det opp og noen minutter å pakke det sammen, det har sin faste plass på taket og opptar ikke bagasjeplass inne i bilen.

Til våre tak-telt i Touring-sereien med betegnelsen XL levere vi også anneks, som ligger inntil bilen og gir deg ennå mer plass og ikke minst privatliv. Alle våre telt kommer standard med myggnett og alle beslag og bolter er av syrefast stål. Vi har utviklet frem et suverent tak-telt med ekstra kraftig duk av typen rip-stop (samme type som benyttes i fallskjermer og en del KITE) denne tåler slitasje og en kraftig regnskur!

Er du typen som skal telte året rundt, anbefaler vi vår modell Overland som har hard topp og har mindre duk og er dermed også raskere å slå opp og pakke ned igjen.

Gjør som mange andre fornøyde kunder, gjør et trygt valg, kjøp et tak-telt fra ART Expedition du også!

 

TAKTELT FRA ART EXPEDITION HOLDER HØYESTE KVALITET:

Korrosjonsbestandige hengsler i 304 rustfritt stål, tykkelse 3 mm
Alle skjøter / sømmer i tapet utførelse.

Alle aluminiumsdeler er Space Aluminium, eloksert på overflaten som gjør det mer slitesterk mot korrosjon og gir et pent utseende.
Alle bolter er 304 rustfritt stål med nylock-mutter mutter eller låseskive som sikrer at den sitter godt og heller ikke vil ruste.

For å sikre at taket er helt tett, bruker vi et høykvalitets vanntett materiale.
Hovedmateriale er poly-bomull med rip-stop et ventilert materiale som sikrer ventilasjonsegenskaper og er rift-sikkert. (samme som bl.a brukes i fallskjerm eller kite.)

TAKTELT

CARAVANER

CAMPER/BOBIL

CAMPINGUTSTYR