Alpha – Camping classic

Mini-campingvognen Alpha anses som en klassiker blant campingvogner. Den største fordelen med den klassiske Alpha caravan er et stort soverom for to eller tre personer. Størrelsen på lagringsplassen er definitivt en hyggelig overraskelse.
Den bakre delen, som er skilt fra soverommet, inneholder et lite kjøkken med benkeplate. Du har mulighet til å velge ekstra tilbehør etter behov, og til og med justere denne modellversjonen til vintage utseende for å tilpasse den til din veteranbil eller amcar.

Standard farge – hvit, andre farger leveres på bestilling!

En ProCamp minicaravan er bygget for å tåle kjøring og bruk, den har selvsagt lås på alle skuffer og skap, slik at ingen skap åpner seg og noe faller ut om du kjører med den. Den har solide støtteben bak med sveiv (kan raskt kjørers med batteridrill) Madrassen kan foldes og man har stor lagringsplass i vognen til grill, bord, stoler og alt av bagasje. Alpha er gjennomtenk og skikkelig bygget med solide løsninger. Procamp legger vekt på kvalitet fremfor kvantitet når de custom-bygger sine vogner på bestilling!

Kanskje markedets største utvalg av minicaravaner, varianter og ikke minst ekstrautstyr!

Teknisk Info

Ta kontakt, om du kunne tenke deg mer informasjon om Procamp caravan.

KONTAKT OSS 

TAKTELT

CARAVANER

CAMPER/BOBIL

CAMPINGUTSTYR