– markedets største utvalg av minicaravan!

 

Scandinavisk importør av minicaravaner fra ProCamp, FIM Caravans, Lume Traveler og de virkelig robuste vognene fra Crawler.
Vi har utviklet vår egen minicaravan ART Expedition i samarbeide med en stor europeisk produsent 

 

ART Expedition minicaravan kommer i tre ulike varianter Touring, Overland og Offroad X og disse kan igjen leveres i to ulike lengder.
ART Expedition skal være et godt alternativ for deg som ikke har alt for høyt budsjett på minicaravan eller for deg som ønsker en skikkelig røff offroad vogn med full beskyttelse rundt om, med uavhengig fjæring med spiralfjærer og støtdempere som på en bil og med store offroad-hjul i dimensjon 32″ på 17″ felg.

ART Expedition er en Hybrid-caravan (fritid / cargo) og kan derfor selges til næringsdrivende eks. mva. som cargohenger!

 

Minicaravan.no har som et klart mål å være best på kvalitet, kundeservice og utvalg!
Vi både tester og bruker flere av produktene vi selger selv, slik at vi hele tiden skal kunne tilby produkter av god kvalitet.
Vi har mange års erfaring med salg og kan hjelpe deg med gunstig finansiering på alt fra taktelt, aluminiumsbåter, tilhengere og caravaner, gjennom vår samarbeidspartner Santander.
Informasjon om Minicaravan.no
Minicaravan.no er vår nettside med informasjon dedikert til minicaravan, campingutstyr og utstyr relatert til caravan og tur.
Offroadshop.no er vår nettside med full nettbutikk, dedikert til utstyr for deg som kjører offroad-kjøretøy eller 4×4 og driver med overlanding.
(De fleste varer som er aktuelle å handle via nett, vil du finne link til på Minicaravan, som fører deg til nettbutikken, Offroadshop.no)
ART Expedition er et registrert varemerke, dette er navnet på våre egne produkter.
(Produkter fra ART Expedition selges kun hos Minicaravan.no og Offroadshop.no i Norge)