Det hele startet med en minicaravan, men nå er utvalget stort!

Minicaravan.no ble til med agenturet for ProCamp , men i dag er vi Scandinavisk importør av caravaner fra ProCamp, LUME Travelers og de virkelig robuste vognene fra Crawler Caravan. Våren 2020 introduserer vi også en classisk tear-drop trailer som virkelig har imponert oss når det gjelder byggekvalitet og finish. Disse vognene er i en klasse helt for seg og med 40mm isolasjon i veggene, er den trolig av det beste på markedet i dag. Prisen vil også overraske svært så positivt!

Vi har utviklet vår egen minicaravan ART Expedition i samarbeide med en stor europeisk produsent, noe som gir deg mye vogn for pengene!
Disse vognene er utviklet med tanke på at man skal ha en vogn som kan kombinere behovet for en skaphenger med plass og en liten caravan for å sove.

Flere og flere får øynene opp for å feriere og campe i ett med naturen og reise for å oppleve landet, i stedet for å ligge stille på en campingplass. Er du en av disse, har du kommet til rett sted, for samtlige av våre vogner er det vi kaller kjørevogner, som er bygget for å brukes, vi har egene modeller som er bygget for tøft terreng og som kan følge med deg mer eller mindre der bilen din kan ta deg, på stedet du tidligere bare har kunnet drømme om å ferdes.
Det er kanskje følelsn av frihet og det å oppleve naturen på nært hold, som treffer deg også?

 

Minicaravan.no har som et klart mål å være best på kvalitet, kundeservice og utvalg!

Vi både tester og bruker flere av produktene vi selger selv, slik at vi hele tiden skal kunne tilby produkter av god kvalitet.
Vi har mange års erfaring med salg og kan hjelpe deg med gunstig finansiering på alt fra taktelt, aluminiumsbåter, tilhengere og caravaner, gjennom vår samarbeidspartner Santander.

Informasjon om Minicaravan.no

Minicaravan.no er vår nettside med informasjon dedikert til minicaravan, campingutstyr og utstyr relatert til caravan og tur.
Offroadshop.no er vår nettside med full nettbutikk, dedikert til utstyr for deg som kjører offroad-kjøretøy eller 4×4 og driver med overlanding.
(De fleste varer som er aktuelle å handle via nett, vil du finne link til på Minicaravan, som fører deg til nettbutikken, Offroadshop.no)

ART Expedition er et registrert varemerke, dette er navnet på våre egne produkter.
(Produkter fra ART Expedition selges kun hos Minicaravan.no og Offroadshop.no i Norge)
Link til Patentstyret

TAKTELT

CARAVANER

CAMPER/BOBIL

CAMPINGUTSTYR