LUME TRAVELER – LT540

Grunnlegger og designer Hein van de Laar var ikke så begeistret for det han kaller en hvit campingvogn, men han elsker å være ute i naturen.

Han drømte om en helt unik vogn med stort kjøkken, å kunne ligge i en  continentalseng, med stort panoramatak og se på stjernene. Alt dette i bærekraftige og miljøvennlige materialer, som både var miljøvennlige, brannsikre og ikke minst gjennvinnbare, og med luksus og komfort som på et første klasses hotel.

Resultatet ble de fantastiske Lume Travelers!

 LT540 – No.1 & PURE

No.1 & PURE har kjøkkenet akkurat som orginalen og lillebror LT360 utendørs, slik at du kan nyte naturen og friheten, men sove innendørs. PURE-versjonen er allerede veldig luksuriøs,
se spesifikasjoner nedenfor. No.1-versjonen har alt av luksus man drømmer om!

Designeren Hein Van de Laar er ikke mindre enn 1.98cm høy og har selvsagt tatt hensyn til dette når han laget interiøret i LT540. Her skal man kunne sove som på hotel, sitte i en sofa som i en lounge, og ha et stort romslig og funksjonelt kjøkken til rådighet

LT540 – NORDIC

Nordic har kjøkkenet inne og har en helt annen innredningsløsning.
Mer tilpasset nordiske forhold med bl.a varme som standard.
…men på ingen måte som en “vanlig hvit campingvogn”

En kunde sa at han ønsket seg en Porsche på to hjul, en Lume!

Designeren Hein Van de Laar er ikke mindre enn 1.98cm høy og har selvsagt tatt hensyn til dette når han laget interiøret i LT540. Her skal man kunne sove som på hotel, sitte i en sofa som i en lounge, og ha et stort romslig og funksjonelt kjøkken til rådighet

DIMENSJONER

Bredde: 2400 mm

Høyde: 2400 mm

Lengde inkl. drag: 6900 mm

Egenvekt: 1650Kg

Lastekapasitetg: 350Kg

Tykkelse gulv/tak/vegg: 40mm/33mm/33mm

PANORAMA OPEN AIR

Det åpne taket, som har en størrelse på 1850mm x 1100mm og er laget av Sunbrella-stoff, gir deg en fantastisk følelse av frihet. Takket være den innebygde insektskjermen kan du sove under stjernene uten å bli plaget av insekter.

ALUMINUMS-KONSTRUKSJON

Sterk og lett, takket være aluminium ‘sandwich-konstruksjon’ og elementene som er spesielt designet for traileren. LUME Traveller ikke bare riktig isolert, men har også en helt egen karakter.
LUME kombinerer avansert retro-design med en robust enkelhet og moderne teknologi. Utsøkte materialvalg innvending og deler fra yacht-industrien i syrefast og eloksert aluminium preger denne vognen som er helt i en egen særklasse.
Bruken av nagler skiller seg klart ut. Konstruksjonen er selvbærende og montert på et topp kvalitet KNOTT-chassis.

Ønsker du en vogn som klart skiller seg fra andre campingvogner både når det gjelder kvalitet, materialvalg, design og særpreg, ja da er Lume vognen for deg!

HJUL-DIMENSJON

Dekk: 195/70 R15

Felg: 5.5 x 15

UTENDØRS KJØKKEN

De tre øvre skapene for oppbevaring av servise og glass og de to store underskapene gir tilstrekkelig lagringsplass. Med to PITT Cooking gassbrennere og et 40-liters kjøleskap vil du ha et fullverdig utekjøkken til disposisjon. På toppen av det er det en gassforbindelse for en grillfest for å fullføre campingopplevelsen.

ØNSKER DU Å VITE MER OM LUME LT540?
Legg igjen din informasjon her. Vi vil med glede kontakte deg og gi deg full informasjon om Lume, fordelene, mulighetene og et uforpliktende tilbud. 

[caldera_form id=”CF5d78b6a563191″]

ESKLUSIV MILJØVENNLIG INNREDNING

Bærekraftige, naturlige produkter som plantet teak, de vakreste skinntyper og ullfilt blir brukt. Ulltrekket gir ikke bare en hyggelig sensasjonell og lun atmosfære, men det er også smussavvisende.
Aluminium, treverket, ullen, glasset, ja her er det tenkt resirkulering og miljøvennlige materialer!

UTSTYR

Hvis været ikke er bare strålende eller sola steker litt for mye, kan det være greit med en god beskyttelse. Det bakre teltet for No.1 og PURE kan konfigureres sidevegger eller også bakvegg.
Hva passer best for deg?

Velg mellom ulike farger og kvaliteter på stoffet til din sofa. Vi tilbyr et meget esklusivt stoff som tåler rødvin og vann, men også brannhemmende, slik at man kan stumpe sigaretten i sofaen! (…anbefales dog ikke) 🙂

Lume custom-bygger hver eneste vogn, til hver eneste kunde.
Dette er vogner i en helt egen klasse, hvor du som kunde og ditt ønske står i høysetet.

TAKTELT

CARAVANER

CAMPER/BOBIL

CAMPINGUTSTYR

Translate »