SPECIFICATION SHELL

SHELL er for de som ønsker å bygge sin helt individuelle LUME Traveler. Du kan innrede den helt selv, eller vi kan hjelpe deg med deler av prosessen.

DIMENSJONER

Bredde: 2030 mm

Høyde: 2050 mm

Lengde inkl. drag: 5170 mm

Egenvekt: 1000Kg

Lastekapasitet: 350Kg

Tykkelse gulv/tak/vegg: 40mm/33mm/33mm

LUME TRAVELER

Sterk og lett, takket være aluminium ‘sandwich-konstruksjon’ og elementene som er spesielt designet for traileren. LUME Traveller ikke bare riktig isolert, men har også en helt egen karakter.
LUME kombinerer avansert retro-design med en robust enkelhet og moderne teknologi. Utsøkte materialvalg innvending og deler fra yacht-industrien i syrefast og eloksert aluminium preger denne vognen som er helt i en egen særklasse.
Bruken av nagler skiller seg klart ut. Konstruksjonen er selvbærende og montert på et topp kvalitet KNOTT-chassis.

Ønsker du en vogn som klart skiller seg fra andre campingvogner både når det gjelder kvalitet, materialvalg, design og særpreg, ja da er Lume vognen for deg!

HJUL-DIMENSJON

Dekk: 195/70 R15

Felg: 5.5 x 15

MANGE MULIGHETER

SHELL leveres uten kjøkken. Når du åpner bakdøren, kan du gå inn i LUME som du ville gjøre gjennom sidedøren. På den måten kan du transportere en motorsykkel, ATV, snøscooter eller go-cart med LUME. Eller du kan gjøre den om til en serveringshenger. Mulighetene er endeløse og med SHELL kan du skape din helt egen LUME.

The SHELL is for those who want to build their personal LUME Traveler.
You can do this all by yourself, but we can also assist you.