SPECIFICATION NO.1

Grunlegger og designer Hein van de Laar liker ikke ordinær camping, men han elsker å være ute i naturen. På tross av sine høyde på 1.98m, har han klart å designe en svært så elegant, praktisk og kompakt caravan. Resultatet ble LUME Traveler No.1

DIMENSJONER

Bredde: 2030 mm

Høyde: 2050 mm

Lengde inkl. drag: 5170 mm

Egenvekt: 1000Kg

Lastekapasitet: 350Kg

Tykkelse gulv/tak/vegg: 40mm/33mm/33mm

ALUMINUMS-KONSTRUKSJON

Sterk og lett, takket være aluminium ‘sandwich-konstruksjon’ og elementene som er spesielt designet for traileren. LUME Traveller ikke bare riktig isolert, men har også en helt egen karakter.
LUME kombinerer avansert retro-design med en robust enkelhet og moderne teknologi. Utsøkte materialvalg innvending og deler fra yacht-industrien i syrefast og eloksert aluminium preger denne vognen som er helt i en egen særklasse.
Bruken av nagler skiller seg klart ut. Konstruksjonen er selvbærende og montert på et topp kvalitet KNOTT-chassis.

Ønsker du en vogn som klart skiller seg fra andre campingvogner både når det gjelder kvalitet, materialvalg, design og særpreg, ja da er Lume vognen for deg!

PANORAMA OPEN AIR

Det åpne taket, som har en størrelse på 1850mm x 1100mm og er laget av Sunbrella-stoff, gir deg en fantastisk følelse av frihet. Takket være den innebygde insektskjermen kan du sove under stjernene uten å bli plaget av insekter.

UTENDØRS KJØKKEN

De tre øvre skapene for oppbevaring av servise og glass og de to store underskapene gir tilstrekkelig lagringsplass. Med to PITT Cooking gassbrennere og et 40-liters kjøleskap vil du ha et fullverdig utekjøkken til disposisjon. På toppen av det er det en gassforbindelse for en grillfest for å fullføre campingopplevelsen.

FELGER

Tyre size: 195/70 R15

Rim size: 5.5 x 15

ESKLUSIV MILJØVENNLIG INNREDNING

Bærekraftige, naturlige produkter som plantet teak, de vakreste skinntyper og ullfilt blir brukt. Ulltrekket gir ikke bare en hyggelig sensasjonell og lun atmosfære, men det er også smussavvisende.
Aluminium, treverket, ullen, glasset, ja her er det tenkt resirkulering og miljøvennlige materialer!

UTSTYR

Hvis været er mindre behagelig, tilbyr dette stilige teltet riktig beskyttelse. Det bakre teltet kan også konfigureres på ulike måter.