Kontakt oss

Kontakt oss gjerne på e-post ved bruk av skjema nedenfor eller ring oss på
466 13 000 (avd.showroom) i tidsrommet  10:00 – 17:00 vedrørende salg og tekniske spørsmål relatert til våre produkter.

Har du spørsmål om leveringsstid o.l fyll ut skjema nedenfor.

Husk å oppgi ditt ordrenummer!

(ikke send SMS eller ring ang. leveringstid, da telefon går direkte til showroom og ikke kan besvare dette!)

Du kan også kontakte oss utenom normal åpningstid frem til kl 22 alle hverdager.
Får du ikke svar der og da, er vi trolig opptatt, men send en e-post med kort info og vi kontakter deg så fort vi er ledig.

Vi holder til på vakre Sørlandet, nærmere bestemt i Arendal, med vakker skjærgård og yrende båtliv om sommeren.

Du er selvsagt velkommen til å hente varer på vårt lager, også etter ordinær åpningstid eller helg, så hva med å starte ferien fra Arendal og oppleve hva Sørlandet har å by på. Har du/ dere barn, er vi bare en halv time unna dyreparken i Kristiansand!

Du er selvsagt alltid hjertelig velkommen til å besiktige våre produkter i vårt showrom, lokalisert helt inntil E18 på Stoa Industriområde i fine lokaler på ca 600kvm bestående av showrom, verksted og lager, samt god plass ut mot E18.
Ettersom det hender vi er ute på både testing av produkter og demonstrasjon av vogner, bør visning gjerne avtales på forhånd enten via skjema nedenfor eller telefon 466 13 000 , slik at vi kan sette av litt ekstra tid til du kommer.

Ved enkelte anledninger setter vi opp visning av campingvogner på strekningen Sørlandet – Oslo eller Sørlandet – Stavanger. Dette blir annonsert på vår Facebook og Instagram, følg oss å hold deg oppdatert!

Ønsker du visning i nærmeste fremtid, fyll ut skjema nedenfor med ønsket vogn eller telt du ønsker å se, så blir du kontaktet med nærmere info. På forhånd.

Åpningsstider
Man – Fre – 10:00 – 16:00
Lørdag: Etter avtale