CRAWLER – OTAG 600

Crawler TGM camper, som for for noen måneder siden startet som et custom-bygg for en kunde, er nå ferdig og pga. massiv respons fra interesserte i hele verden, har Crawler besluttet at MAN Crawler TGM skal ut i serieproduksjon.

Vi er heldige som importør og kan kanskje påberope oss å ha Scandinavias heftigste og mest massive bobil, for de virkelig barske camperne der ute! 

Vi gleder oss stort til prøvekjøring i terrenget og nærmere besiktigelse og fotoshoot.

Alt bygges i aluminium og lakkeres med en Raptor-lignende industrilakk med god isolasjonsverdi. Dette er campere for virkelig tøff bruk. De er både miljøvennlige / resikrulerbare og med høy sikkerhet, da de ikke er brennbare, slik som konkurrerende campere bygget i sandwich og plast. Sikkerhet bør alltid være høyt prioritert med familien på tur!

Crawler har på kort tid bygget opp et meget solid varemerke og vi er heldige å få representer Crawler i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi gleder oss til flere nye produkter i 2020  😊

Går du med en drøm om å bygge opp en liten eller stor camper, da kan vi hjelpe deg videre. Med flere års erfaring innen import av bil og kjøretøy, kan vi sammen finne rett bil i f.eks. Tyskland og frakte den til fabrikken for bygging av camper-påbygg og med over 20 års erfaring innen ide og design, kan vi også bistå med tegninger til tekniske løsninger før produksjon hos Crawler. Vi har et godt samarbeide og kan levere ferdige produksjonstegninger, slik at det sikrer deg det resultat vi sammen bestemmer på forhånd.

Eksempler på den perfekte offroad campingbilen er f.eks:

  • Mercedes Benz Sprinter Double Cab 4×4
  • Iveco Daily Double Cab 4×4
  • Peugeot, Renault, Ford, VW Transporter Pick up 4×4, ja mulighetene er mange.
  • Utgangspunktet kan være en bil/chassi, eller en bil med skap eller plan.
  • Også større biler som Unimog eller MAN 4×4 eller Mercedes 4×4 er geniale.

Sammen med Crawler kan vi gjøre din Camper-drøm til virkelighet!

Ta kontakt om du kunne tenke deg å bestille, eller ønsker mer informasjon om Crawler – TGM 

TAKTELT

CARAVANER

CAMPER/BOBIL

CAMPINGUTSTYR