CRAWLER TRC390

4 SEASONS COMPACT PICK UP TYPE CAMPER CARAVAN WITH INSULATION

Crawler – TRC390

TRC390 har luftfjæring og bakkeklaring / høyde kan heises opp og ned, noe som ikke bare er praktisk for å komme over eller under hindringer i terrenget, men også for å justere høyden på hengeren og kjøkkenet når man har kommet frem. Her finnes de fleste fasiliteter med mye oppbevaring og det fastmonterte teltet er motorisert og styres med fjernkontroll.

Tenk deg at du har kommet frem til den perfekte plassen og skal slå leir for kvelden og natten. Bålet tennes og en sosial stund rundt bålet nytes med gode venner og mye latter. Du trykker på fjerkontrollen og teltet stiger opp i løpet av sekunder, med god soveplass til 2 eller 3 personer. Teltet er fritt for røykos, som du ellers oppnår om teltet er slått opp på forhånd.

MARKEDETS MEST ROBUSTE CAMPINGVOGN!
Solide og praktiske vogner er Crawler sin spesialitet og står i høyeste prioritet. De lager solide vogner for ekstreme forhold som er langt utenom det vanlige, men disse vognen har blitt svært populære også for de som reiser på overland. Opprinnelsen er vogner til forsvar og ekspedisjoner, men det militære preget og solide har også sivilisajonen fått øynene opp for. Crawler er en av våre klare favoritter i alle fall.
Crawler vet at for at et produkt skal være «bra», må det være egnet til formålet for all mulig bruk og det må være praktisk. Av denne grunn utfører de grundige funksjons- og bruksanalyse før de lanserer et produkt og vi som imporører tas ofte med på råd og tips fra kunder som bruker produktene. 

Kvalitet og solide løsninger:
Crawler forsker og utvikler mye for å tilfredsstille og overgå brukerens krav og forventninger. Produktene er utviklet av eget design- og ingeniør-team ved å bruke topp moderne impact-analyse, CAD, CAM parametrisk modellering og 3d skanning og tegneteknikker, og vognene er testet mot vibrasjoner, passiv styrke og påvirkning, slik at vognene virkelig er solide og robuste. En kjørevogn som er laget for å brukes, ikke stå stille!

Riktig design:
Crawler tar vare på den essensielle massive estetikken når de designer produkter som ikke bare krever design tilpasset formålet, men også krever ett robust og tøft utseende.

Type: Compact Off Road Trailer Caravan
Length : 3900mm in Total
Width: 1900 mm
Weight: 680 Kg (While Empty)
Height: 1750 mm
Chassis: Single Swing Axle Galvanized Steel
Body: Aluminum with Electrostatic Powder Coating (No Plastic Parts)
Upper Body Corrosion Warranty (10 Years)
Suspension: Independent Suspension-Double Shock Absorbers. Spring / Bellows
Wheel Dimensions: 245.70.16
Coupling: With Brake and Backward – Maneuverability

 

Pris i Norge eks. mva 215.200,-  /  inkl. mva 269.000,- inkludert frakt.

Price in Euro (excl. VAT) 27.000,-

Priser er kursavhengig!

Ta kontakt, om du kunne tenke deg mer informasjon om Crawler caravan.

KONTAKT OSS