– Frihet og komfort bak bilen!

CarbonTear – frihet og komfort bak bilen!

Opplev friheten og utforske naturen, med de unike kvalitetene CarbonTear byr på, enten du skal på en kort helgetur alene eller med familien, på jakt eller fiske, driver med sportslige aktiviteter eller bare liker å reise.

 

Opplev nye og vakre destinasjoner, – føl på friheten til å reise dit du vil, når du vil!
Din Carbontear vil alltid føles som den rette plass å komme tilbake til etter en lengre tur på fjellet eller en avslappende dag ved sjøen.
Carbontear – en vogn som må oppleves eller aller helst eies og nytes!

Med CarbonTear bak bilen blir du ikke bare lagt merke til pga. dens tidløse retro-design men også dens kvaliteter ned i minste detalj. En vogn skapt av entusiaster for entusiaster som liker å reise! 

På en Carbontear er ikke noe overlatt til tilfeldigheten, her er det tatt hensyn til hver minste detalj og kvalitetsfølelsen er på topp. Her er det ikke valgt en tilfeldig del fra en underleverandør pga. ok pris, men alt er nøye utvalgt spesielt for nettopp CarbonTear eller custom-made for å stå i rett stil eller kvalitet til vognens øvrige løsninger.

Samtlige modeller leveres standard med CarbonTears unike uavhengige svingarm hjuloppheng med støtdempere som på en bil og doble støtdempere. Dette vil gi deg en helt suveren kjøreopplevelse og en komfort du ikke finner maken til hos konkurrentene.

Carbontear XR og XR Arctic kan du også få med luft-fjæring, som byr på en ytterligere komfort og mulighet for å tilpasse høyde og gi ytterligere bakkeklaring!
Carbontear – frihet og komfort!

CarbonTear  Street

Street – modellen for deg med personbil, som ønsker en helt unik vogn med stilsikker retro-design, samt kvalitet og finish du ikke finner maken til i noen annen vogn i denne klassen 

CarbonTear  GR (Gravel)

GR – passer like godt på asfalterte veier, som på dårlige vestlands-veier og skogsveier!
Vognen for deg som kjører en større personbil eller SUV og ønsker en helt unik vogn med stilsikker retro-design, også i GR vil du raskt oppdage kvalitet og finish du neppe finner maken til i noen annen vogn i denne klassen.

CarbonTear  XR & XR Arctic

XR og XR Arctic – den ekstreme versjonen med høy bakkeklaring og opp til 35 tommers hjul.
Perfekt for deg med kraftig SUV eller Off-road kjøretøy. Byr på samme design og kvaliteter som Street og GR, men utvendig er denne mer brutal og ruvende i terrenget. XR Arctic har i tillegg Raptor lakk og beskyttelse langs hele siden og bak på vognen!

CarbonTear  3s

Kommer høsten 2021!