fbpx

ART EXPEDITION – TOURING 120

Utsalgspris kr 10.900 –  NÅ 7.900,- / 6.320,-  (eks mva)

ART EXPEDITION  – vårt eget registrerte varemerke som kun forhandles av Offroashop.no og Minicaravan.no. Markedsledende taktelt for montering på taket av stort sett alle biler, enten det er sedan, stasjonsvogn, van, SUV, offroad eller pick-up, like så perfekt å montere på din henger eller på taket av din caravan!
Taktelt er rett og slett genialt for deg som driver med off-road, overlanding, reiser på ekspedisjoner, driver med skogsarbeide, besøker festivaler, driver med kajakk, sykling, rafting, jakt, fiske, eller de som driver med ekstremsport. Ja, kort sagt for deg som liker å ferdes i naturen og liker å ha muligheten på å stoppe på det perfekte sted, for å slå leir og overnatte der du ønsker.

Gjør som mange andre fornøyde kunder, gjør et trygt valg, kjøp et taktelt fra ART Expedition du også!

 Kunne du tenkt deg å sikre deg telt til neste leveranse og forhåndsbestille et taktelt fra Art Expedition ?

Vi er pga. stor pågang etter kampanje dessverre utsolgt for våre taktelt og ønsker å gi deg som ikke må ha telt nå med en gang et ekstra knalltilbud og en gave!

Forhåndsbestiller du nå, er vi villige til å gi deg en ytterligere rabatt på allerede tilbudspriser og som sagt en aldri så liten overraskelse, en gave ekstra til verdi av nesten 2.000,- 


Send oss en melding her med ditt FORNAVN, ETTERNAVN, REG NR PÅ KJØRETØY OG TELEFON NR.

 

Teknisk Info 
(120 B x 210 L x 105 H cm)  (Egnet for den som reiser alene)