ART CAMPER FAMILY

ART CAMPER Family er vårt største telt i serien av «hard shell telt» og er også markedets største!
Det er utrolig enkelt å sette opp og tar under ett minutt! Teltet for deg som ønsker kun det beste av det beste og vil ha god plass på tur,
eller reiser med familien.
Nyt naturen fra et taktelt som er raskt å sette opp eller pakke sammen.
Faktisk tar det under 1 minutt å slå det opp og du har et romslig areal på over 4 kvm.

Den 2,6 m lang teleskopstigen har en bæreevne på 150 kg.
Madrassens størrelse er 205×205 cm og er 7 cm tykk og i en veldig god kvalitet.
Teltet har en bæreevne på opptil 300 kg.

Glassfibertopp i standard hvit, men kan i tillegg leveres i sort blank, sort struktur lakk (raptor / linex), eller lakkert i bilens farge.
Teltet er testet i vindtunnel og er meget aerodynamisk og gir lav luftmotstand, noe som resulterer i lavere forbruk.

Stoffet er mye kraftigere enn hos konkurrerende telt og er av samme kvalitet og samme egenskaper som stoffet som brukes til militært bruk.
Alle sømmer er tapet med sveisebånd og teltet er vanntett.

Glidelåsen som brukes er produsert av YKK, verdens største glidelåsfabrikat som er brukt i produkter av høyeste kvalitet.
RTM FIBER-materiale har en veldig slitesterk struktur, og du kan bruke dette produktet i årevis.
RIPSTOP canvas med hele 3800 N 4300 mm vannsøyle.

2 voksne og 2 større barn eller 3 mindre, kan innkvarteres komfortabelt i ART CAMPER Family.

HØYESTE KVALITET

ART CAMPER Family er et telt av høyeste kvalitet og kan ikke sammenlingnes med rimeligere telt, som tilsynelatende kan se ganske like ut.
Dette er et telt som konkurrerer direkte med mer eller mindre identiske telt til en langt høyere pris, og vi er ikke redde for å la deg sammenligne detaljer som innfesting til stige, beslag til gassdempere, henglser, bunnplate og lignende.

 Gulvet i Family er laget i høykvalitets aluminium med isolasjon som er lett i vekt, sterkt og gir god isolasjon. Kjernen i bunnen er så sterk at den kan bære vekten av en middels SUV.
ART Camper Family må oppleves!

205cm x 138cm

Areal sammenslått 205 x 138
Areal utslått 205 x 205
Hele 4,2 kvm!

ART CAMPER FAMILY

En så kraftig duk som man finner på Family er ikke bare rett og slett bedre, men den er også mer stille i stek vind og i regn.
Teltet er testet ut i kraftig vind og det har med sin glassfibertopp og lukkede konstruksjon den fordel at det er vanntett og støysvakt på taket.

Teltet er spesielt designet med tanke på Nordiske forhold og vi kan som ekstra-utstyr levere vinterisolasjon, samt gjennomføring med klaff, for enkelt og grei tilkobling av varme fra en separat varmekilde som f.eks diesel-varmer.

ART Camper Family tåler enhver sammenlingnig med konkurrenter og skulle du ikke være overbevist etter å ha sett bildene og informasjon her, er du alltid velkommen innom vårt showroom på Stoa rett ved E18 i Arendal!

ENKEL OG SIKKER MONTERING

Takket være vårt universelle monteringssystem passer ART CAMPER Family på de nesten alle kjøretøy og med en vekt på kun 75 kg, er den ekstremt lett, til tross for denne størrelsen. Dette gjør at den kan passe på nært sagt alle takstativ på markedet.
For å sjekke om ART CAMPER Family passer til din bil, vennligst sjekk vår informasjon.

ENKEL OG SIKKER MONTERING

Takket være vårt universelle monteringssystem passer ART CAMPER Family på de fleste kjøretøy og med en vekt på kun 65 kg, er den ekstremt lett, til tross for denne størrelsen. Dette gjør at den kan passe på nært sagt alle takstativ på markedet. For å sjekke om ART CAMPER Family passer til din bil, vennligst sjekk vår informasjon.

Translate »