Siste skudd på stammen er en rescue-enhet for berging og brann.

Alt bygges i aluminium og lakkeres med en Raptor industrilakk. Dette er påbygg for virkelig tøff bruk. De er både miljøvennlige / resikrulerbare og med høy sikkerhet, da de ikke er brennbare, slik som konkurrerende påbygg i sandwich og plast. Sikkerhet er alltid høyt prioritert hos redning og brann!

Vi vil komme med mer informasjon rundt dette produktet snarlig. Målgruppe for dette påbygget er organisasjoner som Røde Kros, Redningsselskapet, Brannvesenet, men det vil også snarlig komme et påbygg spesielt tilpasset de som driver med skogsarbeide, linjerydding, e-verket og håndverkere generelt.

Crawler har på kort tid bygget opp et meget solid varemerke og vi er heldige å få representer Crawler i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Vi søker forhandler / Agent for Rescue Line i Norge, Sverige, Danmkar og Finland

Vi gleder oss til flere nye produkter i 2020  😊

TAKTELT

CARAVANER

CAMPER/BOBIL

CAMPINGUTSTYR