I disse dager holder gutta på Crawler-fabrikken på med å bygge opp to helt spesielle campere som bygges på hvert sitt lastebil-chassi og vi følger spent med på prosjektet og vil oppdater med bilder og litt informasjon.

Alt bygges i aluminium og lakkeres med en Raptor-lignende industrilakk med god isolasjonsverdi. Dette er campere for virkelig tøff bruk. De er både miljøvennlige / resikrulerbare og med høy sikkerhet, da de ikke er brennbare, slik som konkurrerende campere bygget i sandwich og plast. Sikkerhet bør alltid være høyt prioritert med familien på tur!

Crawler har på kort tid bygget opp et meget solid varemerke og vi er heldige å få representer Crawler i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi gleder oss til flere nye produkter i 2020  😊

Går du med en drøm om å bygge opp en liten eller stor camper, da kan vi hjelpe deg videre. Med flere års erfaring innen import av bil og kjøretøy, kan vi sammen finne rett bil i f.eks. Tyskland og frakte den til fabrikken for bygging av camper-påbygg og med over 20 års erfaring innen ide og design, kan vi også bistå med tegninger til tekniske løsninger før produksjon hos Crawler. Vi har et godt samarbeide og kan levere ferdige produksjonstegninger, slik at det sikrer deg det resultat vi sammen bestemmer på forhånd.

Eksempler på den perfekte offroad campingbilen er f.eks:

  • Mercedes Benz Sprinter Double Cab 4×4
  • Iveco Daily Double Cab 4×4
  • Peugeot, Renault, Ford, VW Transporter Pick up 4×4, ja mulighetene er mange.
  • Utgangspunktet kan være en bil/chassi, eller en bil med skap eller plan.
  • Også større biler som Unimog eller MAN 4×4 eller Mercedes 4×4 er geniale.

Sammen med Crawler kan vi gjøre din Camper-drøm til virkelighet!

TAKTELT

CARAVANER

CAMPER/BOBIL

CAMPINGUTSTYR