fbpx

– markedets største utvalg av minicaravan!

Scandinavisk importør av minicaravaner fra ProCamp, FIM Caravans og Crawler, samt vi har også utviklet vår egen minicaravan ART Expedition i samarbeide med en stor europeisk produsent (så store at de bygger over 1000 tilhengere og skaphengere i måneden).

ART Expedition minicaravan vil komme i tre ulike varianter Touring, Overland og Offroad X og disse kan igjen leveres i to ulike lengder. ART Expedition skal være et godt alternativ for deg som ikke har alt for høyt budsjett på minicaravan eller for deg som ønsker en skikkelig røff offroad vogn med full beskyttelse rundt om, med uavhengig fjæring med spiralfjærer og støtdempere som på en bil og med store offroad-hjul i dimensjon 32″ på 17″ felg.

ART Expedition er en Hybrid-caravan (fritid / cargo) og kan derfor selges til næringsdrivende eks. mva. som cargohenger!

Snart kommer vi med en av markedets stiligste og mest eksklusive campingvogner for den virkelig kresne.

Den har retro-look i moderne form, er bygget i sandwich aluminium med 10 års garanti!

Den har stor soltak, innredning og gulv i teak, tekstiler i ull og topp kvalitet skinn. En vogn uten sidestykke, en vogn uten konkurrenter, en vogn for deg som ikke bare vil ha en hvit caravan, en Porsche på to hjul…

Den som følger med, får se… 🙂

 

Minicaravan.no har som et klart mål å være best på kvalitet, kundeservice og utvalg!
Vi har mange års erfaring med bilsalg og kan hjelpe deg med gunstig finansiering på alt fra taktelt, aluminiumsbåter, tilhengere og caravaner, gjennom vår samarbeidspartner Santander.
Følg oss på Instagram www.instagram.com/minicaravan.no
Share This