fbpx

Crawler Caravans

– ikke for deg med silkehansker og personbil!

Ikke begrens turen og drømmene til asfalterte veger eller vanlige steder, når du planlegger en helgetur eller en lengre utflukt eller ekspedisjon.
Med våre Crawler-campingvogner kan du enkelt planlegge en helgetur eller ekspedisjon til dine favorittsteder enten du reiser alene, eller sammen med venner og familie. Vi kan forsikre deg om at Crawler raskt vil være familiens «må ha» for de tøffeste forholdene, uten at det går ut over komforten. Crawler campingvogner, med det utvidbare indre området for camping og campingutstyr, gir en behagelig plass for deg, dine medreisende og din familie.
Ingenting kan stoppe deg nå!

CMP 190

CMP190 er designet spesielt for deg som kjører en nyere 4x4 pick-up og ønsker å bygge om bilen til en tøff campingbil. Man skal lete lenge etter en mer perfekt turbil, om man er glad i frihet og det å kunne leve i ett med naturen.
Ettersom de ulike CMP 190 er produsert til akkuart din bilmodell, stemmer den perfekt med bilens festepunkter og dimensjoner. Den overskrider ikke bilens bredde, og den kan tas av uten å skade bilens eksisterende struktur.
Ingen sveising er nødvendig, og ingen endringer gjøres med bilen. Av den grunn kan de gitte dimensjonene her være noe forskjellige fra modell til modell, avhengig av biltype.

TRC 428

Dette er uten tvil vår råeste caravan for deg som virkelig ønsker komfort og røff fremkommelighet.

Crawler TRC 428 ser ikke bare tøff ut, den er laget etter militær standard!

Praktisk komfort er prioritet, selv under ekstreme forhold som er langt utenom det vanlige. Og vi vet at for at et produkt skal være «bra», må det være egnet til formålet for all mulig bruk og det må være praktisk. Alle produkter fra Crawler går igjennom en grundig funksjons- og bruksanalyse før de lanserer et produkt.

TRC 428 er kanskje noe av det råeste de har lansert og sivil bruk.

TRC 390

Dette er en stor og avansert camper-henger for de virkelig tøffe, til tøffe ekspedisjoner og utflukter.

TRC 390 har luftfjæring og bakkeklaring / høyde kan heises opp og ned, noe som ikke bare er praktisk for å komme over eller under hindringer i terrenget, men også for å justere høyden på hengeren og kjøkkenet når man har kommet frem. Her finnes de fleste fasiliteter med mye oppbevaring og det fastmonterte teltet er motorisert og styres med fjernkontroll.

Tenk deg at du har kommet frem til den perfekte plassen og skal slå leir for kvelden og natten. Bålet tennes og en sosial stund rundt bålet nytes med gode venner og mye latter. Du trykker på fjerkontrollen og teltet stiger opp i løpet av sekunder, med god soveplass til 2 eller 3 personer. Teltet er fritt for røykos, som du ellers oppnår om teltet er slått opp på forhånd.